Зеленський показав наслідки ракетних ударів, після яких кілька областей залишились без світла (Відео)

Президент України Володимир Зеленський відреагував на цинічний ракетний обстріл об’єкта інфраструктури на Харківщині.

Він наголосив, що для українців “холод, голод, темрява й спрага – для нас не так страшно й смертельно, як російські “дружба й братерство”.

На Харківщині від окупантів звільнили ще один населений пункт (Відео)

“Навмисні й цинічні ракетні удари по цивільній критичній інфраструктурі. Жодних військових об’єктів. Знеструмлені Харківська та Донецька області. У Запорізькій, Дніпропетровській, Сумській – часткові проблеми з живленням”, – пояснив президент.

Володимир Зеленський наголосив, що таким чином окупанти не зможуть зламати опір українців, які ніколи не погодяться на “дружбу та братерство” з окупантами.

“Ви досі думаєте, що ми “адін народ”? Ви досі думаєте, що зможете нас налякати, зламати, схилити до поступок? Ви справді так нічого й не зрозуміли? Не зрозуміли, хто ми? За що ми? Про що ми? Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас. Холод, голод, темрява й спрага – для нас не так страшно й смертельно, як ваші “дружба й братерство”, – наголосив гарант.

У Куп’янську затримали начальника окупаційної “поліції” Балаклії, який тікав у “ЛНР”

Зеленський додав, що громадяни України матимуть і їжу, і газ, і світло та житимуть спокійним життям без російських окупантів.

“Але історія все розставить по місцях. І ми будемо з газом, світлом, водою та їжею.. і БЕЗ вас!”, – написав президент та додав відео наслідків ракетних ударів по Харківщині.

За даними ДСНС регіону під час ракетного удару загинула людина: снаряд поцілив у приміщення, де було двоє чергових. Наразі пошуки другого чоловіка тривають.

Коментарі