Зґвалтували вагітну жінку на Київщині: двом російським військовим повідомили про підозру (Відео)

Двоє рашистів під час окупації частини Київської області зґвалтували вагітну місцеву мешканку, внаслідок чого жінка втратила дитину. Про це 3 листопада повідомили у прес-службі ГУ НПУ.

За наявною інформацією, двоє озброєних окупантів вдень накинулися на жінку, яка йшла вулицею. Рашисти побили потерпілу, вибили їй зуби і, приставивши до спини автомат, змусили зайти до будинку, де зґвалтували. Жінка кричала, що вагітна та благала її відпустити, проте це не зупинило окупантів.

Правоохоронці встановили, що фігуранти також катували та утримували у полоні громадян України.

До злочинів причетні військовослужбовці 6-го танкового полку військової частини 93992 (Чебаркуль) 90-ї танкової дивізії центрального військового округу збройних сил РФ.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Двом російським окупантам повідомили про підозру за статтею 438 (“порушення законів та звичаїв війни”) КК України. Особу та дані третього співучасника встановлюють. Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення терміном до 12 років.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі