Жбурнув келих у нічному клубі й вибив хлопцеві три зуба: суд виніс вирок харків’янину

Київський районний суд Харкова виніс вирок чоловікові, який завдав тілесних ушкоджень відвідувачу артклубу “Корова”. В ході розгляду фігурант частково визнав провину, але заявив, що його теж били. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові в під’їзді будинку чоловік кілька разів ударив ножем жінку

За даними слідства, інцидент стався вночі 27 жовтня 2019 року. Зловмисник кинув у малознайомого хлопця келихом, після чого зник з місця події. Потерпілий втратив три зуба та отримав забиту рану верхньої губи.

У ході розгляду харків’янин підтвердив, що кинув келих. Однак, за його словами, перед тим, що трапилося стався конфлікт. Малознайомий хлопець образив його на ґрунті національності й орієнтації, а його дівчину звинуватив в “легкій поведінці”. Під час сварки фігуранта нібито вдарили по руці гострим предметом. Через це, стверджував підсудний, йому довелося кинути келих у компанію. Після того, що сталося батьки фігуранта пропонували близьким потерпілого компенсацію, однак ті відмовилися.

Харків’янин заплатить своїй співмешканці $1700 за вибиті з ревнощів зуби

Потерпілий спростував цю версію та заявив, що це нападник домагався до його дівчини. Хлопець також розповів, що отримав від сім’ї зловмисника три тисячі гривень.

За нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості та хуліганство суд засудив харків’янина до трьох років обмеження волі. Покарання йому замінили на дворічний випробувальний термін. Фігуранта також зобов’язали виплатити потерпілому 189 тисяч гривень компенсації за моральну та матеріальну шкоду. Наразі вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі