ЗСУ біля Куп’янська вбили та поранили понад 100 російських окупантів — Генштаб

Протягом поточної доби ворог на Харківському напрямку обстріляв райони населених пунктів Уди, Одноробівка, Соснівка, Дементіївка, Нове, Питомник, Борщова, Руська Лозова, Руські Тишки, Петрівка, Момотове, Байрак, Слобожанське, Гусарівка, Мосьпанове та Чепіль. Про це повідомляється у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

ЗСУ за добу знищили 29 російських бронемашин, 19 танків та 300 окупантів

На Слов’янському напрямку росіяни обстріляли Краснопілля, Вірнопілля, Дібрівне та Богородичне. Таукож окупанти завдали авіаударів по районах населених пунктів Залиман Харківської області; Дмитрівка, Богородичне, Зайцеве, Кодема, Соледар, Яковлівка, Красногорівка Донецької області.

Українські захисники успішно відбили спроби наступу ворога в районах населених пунктів Білогорівка, Григорівка, Покровське, Бахмутське, Лозове, Спартак, Соледар, Зайцеве та Семигір’я, а на Краматорському напрямку мали тактичний успіх та вибили ворога з раніше зайнятих ним позицій.

У ЗСУ розповіли, як у Харківській області збили російський літак без жодного пострілу

За уточненими даними підтверджено втрати ворога. В результаті успішного вогневого ураження в районі населеного пункту Куп’янськ Харківської області окупанти втратили вбитими та пораненими понад 100 військовослужбовців, знищено дві бойові машини.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі