ЗСУ відбили атаку росіян на кордоні Харківської області з РФ

За добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Огірцеве Вовчанського району Харківської області, Білогорівка Луганської області, Новокалинове та Мар’їнка Донецької області. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Протягом поточної доби противник завдав 9 ракетних та 10 авіаційних ударів, здійснив більш як 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Ударів противника зазнали райони понад 10 населених пунктів. Серед них – Київ, Житомир, Харків, Дніпро, Кривий Ріг, Запоріжжя, Миколаїв, Курахове Донецької області та Трихати Миколаївської. Для цього ворог використав крилаті, авіаційні та зенітні керовані ракети. Крім того, на одному з напрямків, окупанти задіяли 4 безпілотні літальні апарати іранського виробництва “Shahed -136”, 3 з яких збили підрозділи Сил оборони.

Стало відомо про ще одного загиблого від ракетного удару в Києві

На Слобожанському напрямку ворог з мінометів, ствольної та реактивної артилерії обстріляв районах населених пунктів Вовчанські Хутори, Григорівка, Комісарове, Огірцеве, Стариця та Стрілеча. На Куп’янському напрямку з артилерії різних типів росіяни гатили по районам населених пунктів Берестове, Гряниківка, Дворічна, Кам’янка, Красне, Кислівка, Котлярівка та Стельмахівка.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі