ЗСУ вранці збили 18 російських крилатих ракет

Про це сьогодні повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

Вранці 22 жовтня рашисти завдали масованого ракетного удару по території України. За даними Генштабу ЗСУ, противник вів вогонь по об’єктах критичної інфраструктури в різних областях країни.

Ворог атакував за допомогою не менше десяти літаків стратегічної авіації Ту-160 і Ту-95 з району Волгодонська Ростовської області. Випущено 17 крилатих ракет Х-101 (Х-555). Крім того, російські окупанти атакували з кораблів в акваторії Чорного моря крилатими ракетами “Калібр”. Усього – 16 пусків. У зонах відповідальності Повітряного командування “Південь”, “Центр”, “Зхід” Повітряних Сил ЗСУ авіація, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи знищили вісімнадцять російських крилатих ракет. Серед них: 13 КР Х-101/Х-555; п’ять КР “Калібр”. Разом переможемо!”, – йдеться у повідомленні.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі