ЗСУ змусили окупантів тікати біля Питомника

На Харківському напрямку рашисти обстрілювали цивільну інфраструктуру та застосовували авіацію. Під ударом опинились 13 населених пунктів. Про це повідомили в українському Генштабі.

Сьогодні обстрілювали райони Харкова, Уд, Прудянки, Руської Лозової, Руських та Черкаських Тишок, Леб’яжого, Петрівки, Старого Салтова, Іванівки, Гусарівки та Коробочкіно. Загарбники також завдали авіаударів у Старого Салтова, Мосьпанового та Гусарівки.

“Офіційно демілітаризувався”: українські захисники знищили командира роти російських танкістів

“Противник намагався покращити тактовне становище у районі населеного пункту Питомник. Наші воїни гідно зустріли окупантів – завдали шкоди та змусили тікати”, – розповіли у ЗСУ.

На Слов’янському напрямі рашисти застосовують танки, ствольну та реактивну артилерію. У Харківській області вони завдавали ударів по Вернопіллю, Великій Комишеваху, Краснопіллю та Дібрівному. Російські окупанти також застосували авіацію біля села Залиман.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі