Зустріч представників Легіону “Свобода Росії”, РДК та Гладкова не відбулася (Відео)

Сьогодні у спільному зверненні Легіон “Свобода Росії” та Російський добровольчий корпус висловили бажання зустрітися з губернатором Бєлгородської області В’ячеславом Гладковим.

“Якщо ви сьогодні до 17:00 з’явитесь до храму в Новій Таволжанці, ми, як жест доброї волі, як заведено говорити у вас на батьківщині, обміняємо цих двох полонених просто на можливість поспілкуватися з вами про долю росії, непотрібну кровопролитну війну, яка ведеться вже півтора роки, а тепер ведеться і на території вашої Бєлгородської області”, — зазначили російські добровольці.

Гладков у відповідь записав своє відеозвернення, пропонуючи зустріч на КПП “Грайворон”.

Зазначимо, що ніяких офіційних коментарів щодо цієї ініціативи від Міністерства оборони країни-терориста немає. Логічним постало питання, чому громадянський глава регіону переймається перемовинами з диверсантами та визволенням з полону російських військовополонених займається громадянський голова регіону, замість чинного військового керівництва.

Легіон “Свобода Росії” та РДК звернулись до губернатора Бєлгородської області Гладкова (Відео)

Очікувано, у зазначений час на вказане місце Гладков не з’явився. Тому представники РДК та “Легіону” опублікували наступне відео, де вони продемонстрували, що попри неявку губернатора “вбиті руками терористів” полонені живі.

“Полонених ми передаємо в обмінний фонд української сторони. Йдемо далі”, — заявили представники РДК та Легіону.

Коментарі