Катар – Еквадор, старт чемпіонату світу з футболу 2022, пряма трансляція та коефіцієнти

Сьогодні відбудеться довгоочікуваний старт Чемпіонату Світу з футболу 2022 з матчу Катар – Еквадор, який можна переглянути на сайті.

Чемпіонат світу з футболу це подія, яку весь світ з нетерпінням очікує 4 роки. Зазвичай це футбольне свято відбувається влітку у межсезоння клубних чемпіонатів. Але цей мундіаль є унікальним, адже проводиться він у зимовий період.

20 листопада о 18-00 за київським часом відбудеться перший матч турніру. Офіційний старт турніру було доручено провести хазяйвам турніру катарцям, яким доведеться зустрітись з командою Еквадору. Сутичка відбудеться на стадіоні “Аль бейт”, який було спеціально збудовано до чемпіонату світу.

Обидві команди не є фаворитами турніру, тому матч можна вважати доволі посереднім. Але він дуже важливий для збірної Катару, адже це її дебют на Чемпіонаті світу, а також вони являються офіційними хазяйвами турніру.

Якщо ви не знаєте де можна слідкувати за грою та дивитися онлайн трансляцю матчу Катар – Еквадор, то відвідайте сайт.

Якщо ви хочете отримати найкращі бонуси від букмекерів, то скористайтеся промокодом на сайті TOP10UA. Не пропустіть можливість переглянути живу онлайн трансляцію найпопулярнішого футбольного чемпіонату та заробити на цьому гроші.

Коментарі