30 питань президенту в піцерії: Зеленський назвав дату пресмарафону

Президент Володимир Зеленський 26 листопада проведе пресмарафон у зв’язку з тим, що він відсидів вже половину терміну на посаді глави держави. Про це повідомила пресслужба президента в Telegram.

Українці створили десятки фотожаб на обіцянку Зеленського виплатити 1000 гривень за вакцинацію (Фото)

При цьому представники всього 30 українських засобів масової інформації будуть присутні на марафоні. У Зеленського пояснили це тим, що в Україні важка епідеміологічна ситуація. Тому тільки 30 осіб будуть акредитовані та зможуть ставити питання. Прессекретар президента Сергій Нікіфоров у коментарі одному з українських видань вже заявив, що журналісти отримуватимуть персональні запрошення від офісу глави держави.

Сам пресмарафон пройде в Києві, в будівлі піцерії “Автостанція”, яка розташована на Подолі. Планується, що захід триватиме не більше трьох годин, а кожному журналісту дадуть задати тільки одне питання.

 

“Такого не було навіть при Янику!”: львівський журналіст розкритикував дружину Зеленського

Нагадаємо, раніше відомий дитячий лікар і телеведучий Євген Комаровський назвав великою помилкою підтримку Зеленського у 2019 році. В інтерв’ю Дмитру Гордону Комаровський заявив, що Порошенко, мабуть, був би краще, ніж Зеленський.

Коментарі