50 FPV дронів-камікадзе, 2 квадрокоптери DJI Mavic 3 та додаткове обладнання – подарунок прикордонникам від благодійників Львівщини (Фото, Відео)

Благодійні організації, підприємства, установи та організації, приватні підприємці та волонтери Львівщини передали підрозділам Державної прикордонної служби України благодійну допомогу на суму понад 12 мільйонів гривень.

Допомога включає:

  • 50 FPV дронів-камікадзе
  • 2 квадрокоптери DJI Mavic 3
  • додаткове обладнання

Благодійний Фонд Козицького, Фонд допомоги Україні «Рух у майбутнє», Благодійний Фонд «Сомбра Україні», Асоціація «Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг» (в рамках проєкту «Західна стіна»), Громадські організації «Добродій» (ініціатива «Пташки перемоги»), «Громада в дії», «Львівська обласна організація ФСТ «Динамо» України», будівельна компанія «Місто комфорту», компанія «Тайл» – передали підрозділам Держприкордонслужби України благодійну допомогу на суму понад 12 мільйонів гривень.

Заступник Голови Держприкордонслужби України генерал-майор Сергій Сердюк, за дорученням Голови прикордонного відомства, вручив благодійникам відомчі нагороди. За активну громадську позицію, патріотизм, волонтерську діяльність та особистий внесок у забезпечення новітніми засобами боротьби з агресором, волонтерів нагородили пам’ятними відзнаками «За сприяння в охороні державного кордону України», вручили Подяки Державної прикордонної служби України.

Куп’янщина передала на передову 65 FPV-дронів (Фото)

«Вашу діяльність важко переоцінити. З перших днів повномасштабного вторгнення ви допомагали усім, чим могли. Ця допомога була і залишається дуже відчутною та необхідною задля перемоги України. Ми щиро вдячні усім благодійникам», – зазначив Сергій Сердюк.

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький також передав благодійну допомогу для Луганського прикордонного загону ім. Героя України полковника Євгенія Пікуса – 50 FPV дронів-камікадзе, 2 квадрокоптери DJI Mavic 3 та додаткове обладнання на понад 1,5 мільйона гривень.

Варто зазначити, що благодійники не лише допомагають матеріально, надаючи благодійну та гуманітарну допомогу, але й долучаються до організації навчань військовослужбовців, реабілітації та відновлення поранених.

Коментарі