БДСМ-вечірка на День пам’яті жертв голодоморів: львівський блогер потрапив у скандал

Відомий львівський блогер-мільйонник Олександр Заліско потрапив у грандіозний скандал через те, що в день свого 29-річчя влаштував у Львівському будинку вчених еротичну вечірку з елементами БДСМ. Все б нічого, але в цей момент вся країна відзначала День пам’яті жертв Голодомору, повідомляє ТСН.

“Ховати заборонено”. Голодомор у Харкові (Фото)

Блогер поділився фотографіями з вечірки у своєму Instagram. Однак розуміння і схвалення українців це не викликало – навпаки, блогер отримав безліч негативних коментарів. Особливо розлютили фотографії заваленого їжею столу з підписом “Голодна блогерська туса” – в день, коли громадяни України шанували пам’ять мільйонів, загиблих від голоду в ході трьох голодоморів за часів радянської влади (1921-1923, 1932-1933 і 1946-1947 роки, кількість жертв, за різними даними – до 10,5 млн осіб).

При цьому сам блогер не вважає, що він зробив щось погане. За його словами, на цей день припав його день народження і він не збирався скасовувати його святкування тільки на тій підставі, що в цей день по всій Україні панує траур.

“Вчора працювало все: телебачення, розважальні шоу, люди святкували весілля і безліч різних забав. Тому досить розпорошувати інформаційну “отруту” навколо! Я народився 27 листопада! Я не вибирав цей день. Він вибрав мене! І я не дозволю комусь псувати мій настрій ! Святкую так, як захочеться мені!”- написав Заліско, мудро відключивши можливість коментувати його запис.

Нагадаємо, раніше Newsroom відшукав найпопулярніших в мережі блогерів Харкова і з’ясував, чим вони діляться і скільки заробляють на рекламі у власному акаунті.

Коментарі