Більш тривалі відключення світла у Києві скасували, обмеження для Харківської та ще шести областей продовжили

НЕК “Укренерго” скасувало екстрені відключення електрики у Києвської області, що були запроваджені 27 жовтня. Як повідомила пресслужба ДТЕК Київські регіональні електромережі, з 00:45 усі домівки мешканців Київської області зі світлом.

У той же час у пресслужбі “Укренерго” зазначили, що для усунення наслідків вчорашньої терористичної атаки рф сьогодні енергетики знову змушені будуть обмежувати постачання споживачів, щоб не допустити перевантаження мережі.

У Харкові не вмикатимуть вуличне освітлення: коментар мера

Вимушені обмеження стосуватимуться побутових споживачів у Центральному (Київ, Київська, Чернігівська, Черкаська та Житомирська області) та Північному (Сумська, Харківська та Полтавська області) регіонах країни, мережі яких найбільше постраждали цього тижня. Крім цього в Центральному регіоні (Київ, Київська, Чернігівська, Черкаська та Житомирська області) будуть вводитися обмеження для промислових споживачів. Обленерго вже отримали обсяг для застосування графіків обмеження в усіх регіонах України. Графіки відключення вже мали бути розроблені та оприлюднені обленерго заздалегідь.

Українців закликають споживати електроенергію помірно: вмикати енергоємні прилади почергово, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 6:00 до 11.00 та ввечері з 17:00 до 23:00. 

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі