“Бл*дь, е*ана, шановні колеги”: нардеп від “Слуг народу” вилаявся з трибуни Ради

У Верховній Раді 30 листопада стався досить курйозний і показовий випадок – нардеп від “Слуг народу” Ігор Негулевський почав свій виступ перед колегами з нецензурної лайки.

Під час пленарного засідання парламенту депутат, який зібрався звернутися до колег з приводу вибуху будинку в Новій Одесі, вийшов на трибуну і почав готуватися до промови. Однак, по всій видимості, він не стримав емоцій, і назовні вирвалися нецензурні слова.

“Такого не було навіть при Янику!”: львівський журналіст розкритикував дружину Зеленського

“Бл*ть е*ана… шановні колеги, 27 листопада в місті Нова Одеса стався вибух в одному з багатоповерхових будинків. Четверо загиблих, останнього витягли з-під завалів тільки наступного дня. Вибух був настільки потужним, що постраждали відразу два під’їзди. Людям запропонували жити в місцевому гуртожитку, але ви розумієте, що це всього лише тимчасове житло” – почав він мову.

Нардеп у результаті звернувся до президента Зеленського з проханням про допомогу постраждалим у цьому інциденті, зокрема, проконтролювати, щоб їм виділили житло.

Нагадаємо, раніше ексспікер Ради Дмитро Разумков констатував, що створений під керівництвом Володимира Зеленського телесеріал “Слуга народу”, де тоді ще просто комік Зеленський зіграв українського президента, був непоганим. Однак Зеленський, прийшовши до влади, різко відрізняється від свого кіношного прототипу.

Коментарі