Данія – Туніс, де можна переглянути онлайн трансляцію матчу ЧС-2022, сьогодні о 15-00

Третього дня футбольного мундіалю 2022 року на стадіоні Едюкейшн Сіті Стедіум зустрінуться в поєдинку дві команди групи D: збірна Данії та Тунісу. Це перший матч групового етапу в цій групі, і прекрасна можливість для команд першими отримати перші три очки та зайняти лідируючу позицію. Ці збірні лише один раз в історії зустрічались на полі, але це був товариський поєдинок 20-ти літньої давності, де дани перемогли з мінімальним відривом 2-1. Переглянути онлайн трансляцію матчу можна на сайті: https://top10ua.com/worldcup/uk/live/denmark-tunisia/

Чого ж варто чекати від цього матчу? На минулому чемпіонаті світу команда Данії дійшла до ⅛ фіналу, тому не дивно що зараз цю команду записують до фаворитів турніру. Цього разу збірна “вікінгів” виглядає ще впевненіше ніж у 2018 році, а керівництво Г’юлманда додає ще більше аргументів на користь команди. Данія виглядає дуже гармонічною командою, яка поєднала в собі досвідчених гравців, таких як Каспер Шмейхель, та перспективних молодих гравців – Міккеля Дамсгора і Йєспер Лідстрем. Аналітики прогнозують перемогу скандинавів з вірогідністю 60 відсотків.

Щодо команди Тунісу, то їх вважають аутсайдерами групи D, адже за вихід до плей-офф їм доведеться боротися з нинішніми Чемпіонами Світу французами та данцями. Крім того “карфагенські орли” не можуть похвалитись перемогами над європейськими збірними. Фанати очікують від африканської збірної гри від глибокого захисту, та несподіваних атак досвідченого Вахбі Хазрі. А букмекери дають лише 16 відсотків на перемогу Тунісу.

Щоб залишатися в курсі усіх останніх подій Чемпіонату Світу 2022 та дізнатися про коефіцієнти провідних букмекерів України, радимо вам відвідати сайт https://top10ua.com/worldcup/uk/live/denmark-tunisia/. Саме тут ви зможете дивитися онлайн матч Данія – Туніс та зробити ставку на фаворита. Крім того не забудьте скористатися промокодом TOP10UA, та отримати бонуси від кращих букмекерських контор.

Теги:

Коментарі