ДБР і ГПУ вручили підозру Леросу «за середній палець в Раді»

Народний депутат Гео Лерос сьогодні, 11 листопада, повідомив у Facebook про вручення підозри від ДБР та ГПУ.

“Прямо зараз мені у дворі будинку, де я проживаю, вручають підозру. Є ДБР і ГПУ. Чекаю адвоката. Поки мені невідомо за що. Справ на мене сфабрикували багато, це нікому не секрет”, – написав він.

“Порошенко був би не гірше”: Комаровський заявив, що розчарувався в Зеленському

Пізніше Лерос додав, що “вручають підозру за середній палець у Верховній Раді України. Хочуть посадити”.

 

 

Позиція ДБР щодо Лероса досить неоднозначна. Вони вважають, що нардеп своїми діями мав намір “створити власний медійний і політичний образ, підвищити власну медійну впізнаваність, привернути увагу засобів масової інформації, суспільства і політиків до своєї особистості”. Крім того, його звинувачують у зловживанні депутатськими повноваженнями. Як підсумок – Гео Леросу висунули підозру згідно з ч. 1 ст. 296 КК України. Запобіжний захід за цією статтею – арешт на пів року або обмеження волі на строк до п’яти років і штраф у чотири тисячі неоподатковуваних податком мінімумів доходу.

Нагадаємо, що 4 листопада Лерос потрапив у скандал – він з трибуни парламенту назвав президента Володимира Зеленського зрадником. У відповідь Леросу відключили мікрофон, але нардеп не вгамувався, а показав очільнику держави середній палець.

Коментарі