ДБР викрило поліцейських, які катували та знущалися над затриманими

Державне бюро розслідувань викрило відразу в декількох областях співробітників Нацполіції України, які застосовували до затриманих тортури та знущання, повідомляє Магнолія-ТВ.

У Житомирській області співробітник КОРДу помер після нападу кабана (Відео)

У Гайсинському районі Вінницької області лейтенант поліції незаконно затримав неповнолітнього і протримав його в райвідділі 17 годин, де затриманого били. Причиною агресії стало те, що неповнолітній знімав на телефон дії поліцейського, який спробував потрапити в один з будинків села Ольгопіль для обшуку, не маючи на руках відповідного рішення суду.

У Рівненській області інспектор взводу патрульної поліції разом з іншими співробітниками 8 травня 2021 року побили п’яного рівнянина, і вивезли його на залізничні колії, де кинули без надання допомоги. Причиною стало те, що чоловік відмовлявся проїхати з поліцейськими та зневажав їх. Побитий отримав травми середньої тяжкості.

У Києві п’яний водій спровокував поліцейську погоню та чинив опір (Фото і відео)

У Чернігівській області інспектор патрульної поліції з колегами наздогнали та побили водія скутера, який не зупинився на вимогу поліції. Причому бити продовжували навіть в той момент, коли потерпілий почав намагатися виїхати.

“Всі фігуранти кримінальних проваджень підозрюються в перевищенні службових повноважень, які супроводжувалися насильством та загрозою застосування насильства, болючими та такими, що ображають особисту гідність потерпілого діями, а в слідчий Гайсинського райуправління – в завідомо незаконному затриманні (ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст. 365, ч. 1 ст. 371 КК України)” – сказано в повідомленні.

В Одеській області чоловік пограбував пошту та збив поліцейського

Нагадаємо, раніше в Мелітополі в Запорізькій області вночі з 10 на 11 січня загинув у дорожньо-транспортній пригоді співробітник Національної поліції з дружиною.

Коментарі