Доньці ексміністра оборони України оголосили підозру за постачання обладнання для оборонки РФ

Доньці ексміністра оборони України Альоні Лебедєвій інкримінують організацію фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України (ч. 3 ст. 27 ст. 110-2 Кримінального кодексу України). Про це повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури.

СБУ опублікувала докази співпраці президента “Мотор Січ” із російськими окупантами (Відео)

За даними слідства, донька колишнього Міністра оборони України Павла Лебедєва (2012-2014 р.р.), який наразі перебуває у розшуку за державну зраду, є кінцевим бенефіціарним власником ряду підприємств, що здійснюють діяльність на території України. Одне них через підконтрольні підприємства, зареєстровані на території рф, займалося постачанням та збутом обладнання для оборонно-промислового комплексу країни-агресора.

Наразі вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження жінки. Підозру їй оголосили заочно. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком на 10 років без права обіймати певні посади та конфіскацію майна.

Нагадаємо, у червні поточного року в межах цього ж провадження за клопотанням прокуратури суд заарештував та передав в управління АРМА 645 залізничних вагонів вартістю близько 650 млн грн, що належать підприємствам родини експосадовця. Також накладено арешт на інше майно цієї фінансово-промислової групи підприємств та їх власників. Зокрема, заарештовано 30 земельних ділянок і 30 об‘єктів нерухомості.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі