Кинули голого посеред траси: під Маріуполем з вини копів загинув спортсмен (Відео)

У Маріуполі поліція досліджує обставини смерті місцевого спортсмена, на ім’я Василь (прізвище загиблого невідоме). Він замерз на смерть на трасі, по якій бігав голим і босим — а поліцейський патруль, який побачив людину, що біжить, замість допомоги обмежився відпусканням жартів на адресу бігуна, після чого поїхав.

Попри те, що температури на вулиці дуже низькі, чоловік вирішив голяка пробігтися по трасі. Його ніхто не зупинив, його тіло наступного дня знайшли на узбіччі — замерз на смерть. Що найстрашніше, трагедії можна було б уникнути – того, хто біжить помітили поліцейські. У соціальних мережах опублікували навіть відео цієї зустрічі.

У Кіровоградській області двоє дітей провалилися під лід та потонули

“На кадрах видно, як до чоловіка під’їхав патрульний автомобіль. Правоохоронці запитали у спортсмена, чи все з ним в порядку, але він проігнорував питання і продовжив бігти. Після цього копи включили проблискові маячки та за допомогою гучномовця ще раз попросили чоловіка зупинитися. Реакції теж не послідувало. У підсумку, один з поліцейських запропонував іншому “забити” на бігуна і їхати далі, мовляв, “перекине нас обох, ну його”. В результаті автомобіль патрульних поїхав далі, залишивши чоловіка на зледенілій трасі, а вже наступного дня спортсмена знайшли замерзлим на смерть” — повідомило видання “Телеграф”.

 

Про загиблого відомо те, що в минулому він дійсно був спортсменом і жив в одному з сіл Донецької області. Чоловік неодноразово ставав призером обласних змагань. Однак пізніше він отримав травму, а разом з нею — психічні розлади. Люди, які коментують відео і саму ситуацію в соцмережах, вкрай обурені — поліцейські просто кинули людину, яка явно була не в собі та потребувала допомоги.

Поліція Донецької області вже відреагувала на інцидент — ведеться розслідування.

Нагадаємо, раніше в Києві виявили тіло 50-річного головного лікаря одного з санаторіїв в Рівненській області. Його труп знайшли в одній з лісових смуг під Києвом, а трохи пізніше поліція затримала і його передбачуваних вбивць. Рівнянина пограбували та кинули в лісі, де він замерз на смерть.

Коментарі