Колишнього боксера Володимира Вірчіса знайшли повішеним у Києві, припускають суїцид

Відомий український боксер Володимир Вірчіс був виявлений повішеним в одному з районів Києва. Про це повідомляє столична поліція.

Тіло боксера виявили в ніч на п’ятницю, 28 січня, в Дніпровському районі. До правоохоронців звернувся перехожий, який повідомив про те, що знайшов повішеного чоловіка. На місці правоохоронці виявили тіло чоловіка без ознак життя з петлею на шиї.

Активістка FEMEN влаштувала голий протест під офісом президента (Фото)

Вранці 28 січня в поліцію звернулася дружина Вірчіса, яка заявила про те, що її чоловік вночі покинув будинок і досі не повернувся. Її запросили на впізнання виявленого вночі тіла, в ході впізнання було встановлено, що це — зниклий вночі Володимир Вірчіс.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство з відміткою “самогубство”. Триває слідство.

Біля лікарні в Києві чоловік вистрілив собі у скроню — ЗМІ

У 2003-2004 роках Вірчіс був інтерконтинентальним чемпіоном світу за версією IBF в суперважкій вазі, у 2005-2006 роках — інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO. Кар’єру він завершив у 2009 році, провівши 28 боїв і здобувши 26 перемог.

Нагадаємо, раніше в Одеській області виявили мертвим місцевого чиновника, який працював у Держгеокадастрі, Дмитра Кукола. Передбачається, що він наклав на себе руки.

Коментарі