Максим Галкін потрапив до “чорного списку” Мінкульту України

Російський гуморист і чоловік співачки Алли Пугачової Максим Галкін потрапив до “чорного списку” Міністерства культури та інформаційної політики України. Артиста внесли до нього за поданням Служби безпеки України, 4 листопада повідомляється на сайті Мінкульту.

За даними Міністерства, внесення артиста до “чорного списку” схвалили ще 3 листопада. Точні причини потрапляння Галкіна до цього списку невідомі. У міністерстві зазначили, що діють відповідно до Закону України “Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України”, яким дозволено припиняти діяльність на території нашої країни артистів, які створюють загрозу національній безпеці країни.

Telegram-канал “Политика Страны” тим часом пише, що причиною нібито стало те, що Максим Галкін спародіював нинішнього президента України Володимира Зеленського. За що і був внесений на прохання СБУ до “чорного списку” поряд з багатьма іншими російськими “діячами культури”.

Нагадаємо, що один такий непотоплюваний “діяч” незабаром з’явиться в Харкові. Російський репер Баста, відомий підтримкою окупації Криму Росією, та давав концерти в Криму, планує виступити в Харкові. При цьому ще у 2017 році СБУ заборонила Басті в’їзд на територію України.

Коментарі