Місто-привид та розбита техніка на вулицях: як живе деокупований Ізюм (Фото)

Місто Ізюм, у якому до повномаштабної війни жило 46 тисяч людей нарзі говтується від російської окупації. Фото деокупованого міста опублікувала кореспондентка АрміяInform Оксана Іванець і поділилась власними враженнями від побаченного.

Погодилися співпрацювати з окупантами: в Ізюмі двом прихильникам “русского мира” повідомили про підозру (Фото)

“Сьогодні відвідала деокупований український Ізюм. Тепер він нагадує місто-привид – вулиці безлюдні, будинки зруйновані, а ті, що вціліли, дивляться на тебе порожніми вікнами… Жителі й досі не можуть оговтатися від жаху, який тривав понад півроку – лише найсміливіші роблять спроби виходити “на розвідку”, – написала Оксана Іванечь на своїй сторнці у Facebook.

Понад півроку окупанти розповідали місцевим жителям, що України як держави вже не існує, а влада в Києві належить росіянам.

“А поміж “годуванням” ізюмчан вбивали, скидуючи на їхні домівки авіабомби, поливаючи вогнем з арти, приходячи додому з обшуками й тут же розтрілюючи “нєугодних”. Кількість жертв російської агресії й досі не встановлена – на це треба близько тижня. Але впевнена – правоохоронці зафіксують сотні злочинів…Ізюм стане черговим після Бучі, Ірпіня, Маріуполя”, – каже Іванець.

Як дістатися з Харкова до Ізюму та Балаклії: “Укравтодор” опублікував схему маршруту

Зараз муніципальний транспорту місті не працює, тому місцеві пересуваються велосипедами або мопедами.

Коментарі