На Харківщині рашисти під час втечі кинули автобус з тілами загиблих окупантів

На Харківському напрямку внаслідок успішного контрнаступу українських Сил Оборони окупанти намагаються втекти вглиб тимчасово захоплених територій. Часть из них пытается перейти границу из России и уехать на территорию белгородской области. Об этом 12 сентября сообщили в Главном управлении разведки Министерства обороны Украины.

“В одному із сіл рашисти викрали автобус та залишили за 6 кілометрів. У ньому виявлено 36 тіл окупантів”, – кажуть розвідники.

Покинута техніка та зруйновані будинки: як виглядає Балаклія після окупації (Відео)

Окрім того, аід час втечі рашисти займаються масовим мародерством, завантажуючи на машини відібрані в українців генератори, телефони, комп’ютери. Зафіксовано непоодинокі випадки грабунків шкіл. Зі спортзалів виносять навіть турніки та спортивні снаряди.

“Особовому складу підрозділів так званої «ДНР», що донедавна дислокувались в Ізюмі, довелося відступити на 60 кілометрів від міста, через відсутність поповнення боєкомплекту та палива. Їхні родичі шоковані розповідями про наступ України, оскільки в російських ЗМІ озвучується зворотна інформація – про успішний наступ рашистів”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі