На Росії військові шпиталі відмовляються лікувати “добровольців”, яких поранили в Україні

Збільшується кількість конфліктів між різними підрозділами окупаційних військ через нерівність у ставленні з боку командування. Про це 18 вересня повідомили у Головному управлінні Міністерства оборони України.

ЗСУ у Сватовому завдали удару по автовокзалу, в якому жили окупанти (Фото)

За інформацією розвідників, один з батальйонів так званого “Союзу добровольців Донбасу” зазнав великих втрат під час боїв поблизу Авдіївки. Підрозділ доставив своїх поранених до шпиталю в Ростові-на-Дону. Втім, персонал шпиталю відмовився надавати медичну допомогу пораненим через відсутність у підрозділу статусу регулярного збройного формування.

“Союз добровольців Донбасу” був утворений за програмою добровільної мобілізації БАРС – бойового армійського резерву. В усіх подібних випадках лікарі посилаються на пряму вказівку командування”, – йдеться у повідомленні.

ЗСУ за добу знищили 17 бронемашин, вертоліт, сім безпілотників та 230 окупантів

Крім того, назріває конфліктна ситуація між представниками зс рф та “мобілізованими з території “ЛДНР”. Оскільки при відступі росіяни кидали “мобілізованих” на позиціях без жодної підтримки і допомоги. Через це втрати в підрозділах подекуди сягали 100% особового складу.

Коментарі