Не тільки з Байденом: Зеленський зустрівся з главою МВФ Крісталіною Георгієвою (Відео)

У понеділок, 20 лютого, президент України зустрівся головою Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою під час її візиту до Києва.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram та пресслужбу Глави держави.

“Зустрівся з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою. Підтримка МВФ створює для України можливість залишатися сильною”, — написав Зеленський.

Крісталіна Георгієва зазначила, що уважно стежить за подіями в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення. Вона високо оцінила діяльність Української держави та всіх інститутів, які продовжують роботу, попри воєнний стан.

До Києва прибув президент США Байден

“Мене надзвичайно вразив той факт, що країна та уряд дуже добре функціонують у цих надзвичайних умовах вторгнення. Я хотіла побачити це. Коли завтра говоритиму з радою директорів МВФ, я скажу, що це справді країна, яка надзвичайно добре й ефективно діє попри жахливий напад на її народ, на її територію”, — сказала глава МВФ.

Крім того, вона розповіла про свою поїздку в Ірпінь, який хотіла побачити своїми очима. Глава МВФ була вражена тим, що за короткий проміжок часу соціальна інфраструктура та мережі міста були відновлені та знову функціонують.

Коментарі