Нічний обстріл Києва: загинули дві жінки та дівчинка, які намагалися потрапити у закрите бомбосховище (Фото, відео)

Уночі російські терористи завдали чергового обстрілу по столиці. У Деснянському районі внаслідок падіння уламків ракети пошкоджено будівлю дитячої поліклініки та прилеглі житлові будинки. Як повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, загинуло троє людей – дві жінки та 9-річна дівчинка, які намагалися потрапити у закрите бомбосховище.

Поліція Києва вже розпочала за цим фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України – службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки.

Жінка, яка загинула сьогодні у Києві, стояла на балконі та дивилася на роботу ППО, — Кличко

За словами мера столиці Віталія Кличка, до поліклініки в Деснянському районі виїхали фахівці департаменту муніципальної безпеки і на місці зʼясовують, чому не було доступу до укриття в поліклініці.

“Відповідальність за роботу укриття несе керівник медзакладу і голава району, який має контролювати роботу укриттів, які є на мапі міста і повинні працювати. Всі рішення щодо дій відповідальних осіб будуть ухвалені сьогодні і невідкладно”, – зазначив Віталій Кличко.

За даними ДСНС, у Дніпровському районі уламки ракети впали на 5-поверхову недіючу офісну будівлю, у внутрішньому дворі сталося загорання припаркового автомобіля. В інших місцях, де впали уламки, пожеж не було. Наразі відомо про 14 поранених у Дніпровському та Деснянському районах.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі