Обстріл Херсонщини: росіяни б’ють по житловим будинкам, серед поранених — вагітна дівчина

Ворог продовжує обстріли мирного населення Бериславського, Каховського та Херсонськийого районів області, міста Херсон і передмістя з реактивних систем залпового вогню, далекобійної артилерії, мінометів, авіації та БПЛА. Агресор понівечив інфраструктуру та житлові будинки. Про це повідомили у поліції Херсонської області.

Під ворожим артилерійським вогнем перебувало село Бургунка Бериславського району. Внаслідок обстрілу там пошкоджено щонайменше 3 житлові будинки, автомобіль, поранено 69-річного чоловіка та 19-річну вагітну жінку.

Противник здійснив авіаційні удари по селищу Козацьке Каховського району. Внаслідок вибухів керованих бомб пошкоджена будівля школи, приватні будинки та СТО, поранено 75-річну місцеву жительку.

Місто Херсон окупанти обстрілювали цілодобово. Ворог підло цілився по житлових кварталах, там пошкоджено багатоквартирні та приватні будинки, об’єкти критичної інфраструктури та життєзабезпечення міста. Після влучань снарядів у багатоповерхівки горіли квартири. Також у деяких районах перебиті газогони.

Внаслідок артилерійського обстрілу селища Антонівка поранено 21-річного місцевого жителя.

Цілодобово на місцях прильотів працювали поліцейські, надзвичайники та бригади швидкої допомоги. Поліція фіксує наслідки обстрілів російською армією об’єктів цивільної та критичної інфраструктури.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі