Обстріли Одеси: частина міста знеструмлена, електротранспорт зупинився

Ввечері ворог завдав ракетного удару по Одесі. Як повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, наразі відомо про трьох постраждалих жінок. На щастя, поранення у них не важкі.

Є пошкодження цивільної інфраструктури, вибите скло. Всі відповідні служби працюють.

За даними Одеської облпрокуратури, в ніч з 24 на 25 березня збройні сили рф вкотре атакували Одещину ударними безпілотними літальними апаратами. Внаслідок атаки пошкоджено об’єкт енергетичної інфраструктури. Частково відсутнє електропостачання.

За даними Олега Кіпера, в Одесі станом на 19:00 у більше ніж 300 тисяч абонентів відсутня електроенергія. Фахівці роблять все можливе та неможливе, аби повернути світло у домівки одеситів.

Росіяни зруйнували харківську ТЕЦ-5: відновлення триватиме не один рік

“Через влучання в об’єкт енергетичної інфраструктури в місті були введені екстрені відключення електроживлення, зупинена робота ТЕЦ, двох міських котелень та насосних станцій Інфоксводоканала. Наразі водопостачання та водовідведення в місті відновлено. Також відновлено роботу котелень в Пересипському районі. Відбувається запуск ТЕЦ”, – повідомив мер Одеси Геннадій Труханов.

За інформацією енергетиків, на пошкодженому обʼєкті проводяться відновлювальні роботи. В Одесі відкрили комунальні пункти незламності. 

Через дефіцит потужностей роботу міського електротранспорту тимчасово призупинили. На магістральних маршрутах збільшили кількість автобусів.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі