Окупанти обстріляли Покровський район Донеччини, поранено 10 осіб, серед них 4 дитини (Фото, Відео)

Російські окупанти вночі 30 листопада одночасно обстріляли три населені пункти Покровського району Донецької області: Покровськ, Новогродівку та Мирноград. Внаслідок обстрілів постраждало 10 осіб, серед них 4 дитини. Ще п’ятьох людей шукають під завалами.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції України.

Найбільше постраждав Покровськ. Там внаслідок обстрілу пошкоджено багатоквартирний будинок, 9 приватних будинків, відділ поліції, автомобілі та гаражі.

Один зі снарядів вибухнув на подвір’ї будинку, де мешкала родина з двома дітьми. Внаслідок обстрілу було зруйновано дах та стіни оселі, сім’я опинилася під завалами.

Парамедик поліції допоміг вибратися з-під руїн чоловіку, в якого на руках було закривавлене немовля. Оглянувши хлопчика, поліцейський закутав його та швидко доставив до лікарні. Загрози життю піврічного Ілая немає.

Ворог обстріляв понад 16 населених пунктів Харківщини, на Куп’янському напрямку відбито 7 атак, — Синєгубов

У Новоградівці внаслідок обстрілу багатоповерхового будинку поранено 13-річну дитину. Наразі на місці ракетного удару продовжують працювати поліцейські та працівники ДСНС. Під завалами імовірно можуть знаходитися ще 5 людей, серед них дитина.

У Мирнограді росіяни вдарили 2 ракетами із ЗРК “С-300”. Руйнувань зазнав відділ поліції.

На місцях влучань всю ніч працюють ДСНС та поліція. Пошуково-рятувальна операція триває, поліцейські документують наслідки російських ударів.

Коментарі