Олександр Усик отримав чемпіонські пояси, які виграв у Джошуа (Відео)

Українець став володарем титулів WBA, IBF, WBO та IBO після перемоги над британцем Ентоні Джошуа.

Розпакування довгоочікуваної посилки український боксер показав на своїй сторінці в Instagram. На відео Усик стоїть перед багажником автівки, в якому знаходиться коробка з поясами.

Нагадаємо, судді одноголосно визнали українця Олександра Усика переможцем боксерського поєдинку з британцем Ентоні Джошуа, який відбувся 25 вересня. З першого раунду суперники вели бій в активному темпі. Усик краще рухався і викидав більше ударів, але Джошуа добре працював джебом. В середині бою британець став частіше атакувати. Однак у сьомій трихвилинці український боксер відповів супернику сильним ударом у щелепу. До останніх раундів у Джошуа стало запливати праве око, а Усик отримав розсічення. Пізніше британець зізнався, що з дев’ятого раунду дуже погано бачив.

Призеру Олімпіади вручили в Харкові машину за два мільйони

В останній трихвилинці українець завдав супернику серію ударів і від можливого нокдауну англійця врятував тільки гонг. У підсумку судді одноголосно визнали Олександра Усика переможцем – 117-112, 116-112, 115-113. Таким чином, українець як і раніше, залишається непереможеним. Однак Джошуа вже заявив про реванш, який був передбачений контрактом.

Коментарі