Олена Зеленська заявила, що купує скумбрію по 8 гривень за кілограм (Відео)

Перша леді України потрапила в халепу, коли розповідала про покупки та кулінарні уподобання президентської сім’ї. Так, в ефірі програми “Сніданок з 1+1” Олена Зеленська брала участь в обговоренні інформаційної кампанії про здорове харчування.

За її словами, страви з риби часто можна побачити на столі в родині президента. Зокрема, Зеленська сказала, що купувала скумбрію, з якої можна приготувати багато цікавих страв. При цьому вартість риби шокувала глядачів.

“Самі купили, самі приготували прості продукти. Вона коштує 8 гривень за кілограм…”, — додала перша леді в ефірі телеканалу.

Пізніше у своєму Instagram вона повідомила, що обмовилася, а вартість риби становить 8 гривень за 100 грамів. Виходить, морожена риба коштує 80 гривень.

“До речі, під час ефіру, даруйте, обмовилася: морожена скумбрія коштує в середньому 8 гривень за 100 грамів. Дякую глядачам за те, що уважно дивитесь ефір, особливо о сьомій ранку”, — написала перша леді у своєму Instagram-акаунті.

snimok_ekrana_ot_2021-12-29_17-31-03_1.png

 

“Порошенко був би не гірше”: Комаровський заявив, що розчарувався в Зеленському

Раніше львівський журналіст розкритикував дружину Зеленського. Василь Терещук повідомив, що редакції, в якій він працює, наказали не висовуватися у вікна, оскільки в місто прибула дружина президента Олена Зеленська, на дахах з цього приводу розміщені снайпери та вони будуть стріляти, якщо побачать рух.

Коментарі