Остап Ступка втрапив у ДТП: підозра в порушенні правил дорожнього руху у нетверезому стані (Фото)

Український актор Остап Ступка став фігурантом ДТП, яке сталося у Києві 4 квітня о 23:15.

За даними Київської міської прокуратури, актору оголосили підозру у порушенні правил дорожнього руху. Не зазначаючи прізвища, правоохоронці повідомили, що за кермом автомобіля Range Rover в момент ДТП перебував нетверезий водій. За інформацією джерел ТСН, фігурантом є саме Ступка.

“За кермом Range Rover був водій 1967 року народження. Його затримали на місці ДТП. Прилад Драгер показав 1,62 проміле алкоголю в його крові. Порушнику вже повідомлено про підозру і вручено клопотання про обрання запобіжного заходу”, — сказано в повідомленні прокуратури. 

Аварія сталася на вулиці Федорова, коли водій Range Rover виїхав на зустрічну смугу й протаранив автомобіль Mitsubishi, що був припаркований на вулиці. Легковиком в цей час користувався інший чоловік, який отримав травми різного ступеня тяжкості й був госпіталізований. Водія позашляховика затримала поліція.

На трасі під Києвом зіткнулися десять авто: є постраждалі, утворився великий затор

Правоохоронці вилучили автомобіль Ступки, наразі вирішується питання щодо арешту транспортного засобу.

Відомо, що розпочате кримінальне провадження – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Остапу Ступці загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Коментарі