Петиція про легалізацію порнографії в Україні зібрала 25 тисяч підписів

Понад 25 тисяч українців підтримали скасування кримінальної відповідальності за поширення порнографічного чи еротичного контенту. Відповідну петицію опублікували на сайті глави держави.

Зеленський відповів на петицію про ППО для Харкова

На думку автора, чинне законодавство шкодить і правам людини, і економіці нашої країни. Він також нагадав, що онліфанс та вебкам-моделі з України збирали гроші для ЗСУ.

“Велика кількість грошей платників податків виділяється на закупівлю порнографічного матеріалу та пошуку “злочинців”, хоча всім відома філософія, що без жертви не може бути злочину замість того, щоб дії кібер-поліції зосередити на боротьбі проти російських кібератак, проти російської дезінформації, ботів, замість того, щоби виділити кошти на українізацію інтернету. Тому пропонуємо стати правовою державою не лише на папері, а й за фактом”, – звертається до президента автор петиції Тарас Сіромський.

Наразі петиція перебуває на стадії “очікує розгляду”. Тепер на неї має дати офіційну відповідь Володимир Зеленський.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі