Під ударом росіян у Харкові опинилися медцентр, офісна будівля та 20 будинків (Фото наслідків)

Учора, 16 січня, близько 21:45 росіяни завдали ракетного удару по житловому сектору в Холодногірському районі Харкова. Як повідомили у пресслужбі облпрокуратури, зафіксовано влучання у фасад триповерхового житлового будинку, внаслідок чого будівля частково зруйнована. Також пошкоджено близько 20 багатоквартирних житлових будинків, приватний медцентр, низка автомобілів тощо.

Вечірній удар РФ по Харкову: людей рятували з палаючих і розбитих будинків (Фото)

За даними голови ХОВА Олега Синегубова, внаслідок обстрілу постраждали 17 цивільних: 16 жінок віком від 38 до 90 років і 31-річний чоловік. Станом на ранок у медзакладах перебуває 13 потерпілих: 43-річна жінка – у вкрай важкому стані, вона отримала тяжке проникаюче поранення. Також у важкому стані 39-річна жінка. Інші – у середньому та легкому станах.

Як розповів начальник слідчого управління поліції регіону Сергій Болвінов, під ударом цього разу опинилися медичний центр, фабрика, офісний центр та житлові будинки. Це так званий старий центр, тому руйнувань багато. Зовсім поруч розташовані 3-зірковий готель та храм.

За даними правоохоронців, атака по Харкову була здійснена двома ракетами типу С-300 з території бєлгородської області рф.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі