Пограбували та викинули: у лісі під Києвом знайшли труп головлікаря з Рівненщини

У Києві виявили тіло 50-річного головного лікаря одного з санаторіїв у Рівненській області. Його труп знайшли в одній з лісових смуг під Києвом, а трохи пізніше поліція затримала і його ймовірних вбивць, повідомляє Київська міська прокуратура.

Відзначається, що за підозрою у вбивстві медпрацівника затримані 34-річний таксист, громадянин Киргизької Республіки, і його 43-річний товариш з Узбекистану. 20 грудня загиблий сів у таксі до іноземця, попросивши довезти його до вказаної адреси. Таксист і його друг вирішили пограбувати пасажира, завдали йому кілька ударів, відібрали у нього цінні речі, зв’язали, вивезли в ліс та викинули. На той момент він був ще живий.

На Херсонщині невідомі намагалися підпалити ялинку на головній площі

Здобиччю злочинців стали банківські карти, мобільний телефон, сумка та гроші. Затримали їх після того, як зловмисники спробували зняти гроші з банківської картки загиблого. На цей час експерти встановлюють причину смерті головлікаря та механізм заподіяння травм, ведеться слідство.

Нагадаємо, раніше співробітники Служби безпеки України нейтралізували міжнародну банду, яка займалася наркобізнесом і викрадала людей в Донецькій області.

Коментарі