Поводився абсолютно нормально: мер Селидового розповів про останній день депутата-самогубці

Тимчасово виконуючий обов’язки мера міста Селидове Руслан Суков розповів про останній день депутата міськради від “Слуги народу” Леоніда Осипова, який 15 грудня викинувся з балкона власної квартири.

Шукали п’ять років: СБУ знайшла тіло водія BlaBlaCar, вбитого у 2016 році

За словами чиновника, місто та керівництво населеного пункту шоковані цим випадком, оскільки нічого не вказувало на подібну подію, повідомляє “Вільне радіо”. Останній робочий день Осипова був таким же, як і попередні — депутат очолював міський відділ освіти.

“Вранці він провів апаратну нараду як начальник міського відділу освіти з директорами шкіл. Вийшов, закрив кабінет та пішов пішки додому, хоча він їздить на машині. Дружина приїхала пізніше”, — розповів Суков.

У Луцьку наклала на себе руки мати восьмирічної дівчинки, яка отруїлася каштанами

Міський голова також сказав, що приїхав на місце трагедії одним з перших — як тільки дізнався, що сталося.

“Подзвонили, сказали, що Леонід, можливо, викинувся. Я приїхав одним з перших, побачив що так… Перш за все я спробував накрити його, щоб, якщо там дитина, він цього не бачив. Але, на жаль, все це сталося у дитини на очах… зі слів дитини, коли Леонід Осипов випав з вікна, викинувся (не знаю, як правильно сказати), він каже: “Я побачив, що тато випав, я підійшов, закрив вікна, балкон та пішов в спальню плакати””, — зазначив він.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в місті Селидове в Донецькій області депутат місцевої міськради звів рахунки з життям на очах власного семирічного сина. Трагічний інцидент трапився вдень 15 грудня.

Коментарі