Рашисти дають хабарі, щоб їх імена прибрали з бойових наказів – розвідка

Російські окупанти намагаються приховати свою участь у вчиненні злочинів проти народу України. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Розвідка просить жителів Енергодару передавати дані колаборантів та місця дислокації рашистів

За інформацією розвідників, екіпажі літаків, які здійснювали пуски ракет по мирних мешканцях України збирають документальні підтвердження отриманих ними наказів, які в подальшому планують передати до міжнародного трибуналу над керівництвом рф.

“Вони вже усвідомлюють, що керівництво російської армії в подальшому перекладатиме відповідальність за воєнні злочини на безпосередніх виконавців”, – кажуть в ГУР.

Окрім того, окупанти з повітряно-космічних сил країни-терориста, намагаються нищити будь-які докази своєї участі у вбивствах мирного населення України.

Погодився співпрацювати з росіянами та очолив окуповану громаду на Харківщині: фігурантові загрожує до 10 років в’язниці

“Здійснюючи підкупи та пропонуючи хабарі окупанти намагаються прибрати відомості про себе з бойових наказів та розпоряджень”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі