Рашисти випустили по Харкову п’ять ракет, але долетіли не всі – ХОВА

Цієї ночі Штаб оборони Харкова після 22 години зафіксував виліт 5 ракет із російського Бєлгорода. Частина – «самоліквідувалася» не на території України. Місця влучань інших ракет встановлюють правоохоронці. Попередньо – постраждалих немає. Про це 1 вересня повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Після ракетного удару по Харкову загорілись офіс та квартира – ДСНС

В останній день літа росіяни завдавали ударів по Ізюмському, Харківському, Богодухівському та Чугуївському районах.

“На Ізюмщині через інтенсивні обстріли постраждали приватні домоволодіння. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, у Балаклії поранення отримали чотири мирних мешканці, в тому числі 13-річний хлопчик. Чоловік 50 років у Балаклії, на жаль, загинув”, – повідомив очільник області.

У Богодухівському районі внаслідок обстрілів пошкоджена одна з будівель агропідприємства.

Вночі окупанти завдали ударів по Чугуївському району. У Печенігах виникла пожежа у 5-поверховому житлову будинку. Рятувальники евакуювали 10 людей. З пораненням госпіталізований 30-річний чоловік.

Ракетний удар по центру Харкова: у прокуратурі показали наслідки обстрілу (Фото)

Близько 3 ночі росіяни знову вдарили по Печенігах. Пошкоджені приватні домоволодіння, будівля амбулаторії.

“Російські окупанти на Харківщині завдають постійних ударів та ведуть розвідку. Однак військові ЗСУ вже 190-й день продовжують тримати позиції на всіх напрямках” – йдеться у повідомленні.

Коментарі