Росіяни вісім днів довбилися в Вугледар: місто повністю зруйноване (Фото, Відео)

Війська російських нацистів протягом восьми днів намагалися наступати на Вугледар. Зараз вони не залишають спроб оточити місто з двох боків, припинивши старання проломити оборону Збройних сил України.

Проте через те, що місто вісім діб перебувало під безперервним вогнем з вогневих засобів терористів, воно практично повністю зруйноване, в коментарі “Суспільному” розповів заступник міського голови Вугледара Максим Вербовський.

Руйнування, яке несе “русский мир”: опубліковані супутникові знімки знищеного Соледара (Фото)

“З 21 числа почалась контратака ворога. Протягом восьми діб місто було під щільним вогнем з артилерії, градів та гелікоптерів. Місто зруйноване. Пошкоджені 100% будинків, вся інфраструктура міста також зруйнована”, — підвів він похмурі підсумки.

Єдиним досягненням російських терористів стало захоплення деяких навколишніх селищ біля Вугледара. Та й то, контроль був недовгим — серією контратак ЗСУ повернули втрачені позиції. Вербовський каже, що ситуація біля міста стабілізована, але залишається “важкуватою”.

“Бої тривають кожного дня. Все під контролем Збройних сил України. До міста їм ще йти кілометри два, це щоб вийти хоча б на околиці міста”, — додав він.

Коментарі