Російські десантники масово відмовляються їхати воювати в Україну — розвідка

Через масову відмову офіцерів-десантників брати участь у бойових діях на території України, у командуванні повітрянодесантних військ країни-окупанта прийняли рішення призначати на офіцерські посади контрактників без офіцерських звань і досвіду участі в бойових діях. Але вони також відмвляються їхати на війну проти України. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони.

Україна не втратила жодного HIMARS – ОК “Південь”

Після грандіозних втрат, яких зазнали російські повітрянодесантні війська, командування хоча б частково намагається відновити морально-психологічний стан та боєздатність. Основну увагу приділяють підрозділам, де було знищено понад 60 відсотків особового складу, та частинам, де особовий склад деморалізований і відмовляється від подальшого проходження служби.

«В Ізюмі ганяли пацанів так, що вони всі скінчилися»: російський окупант жаліється на втрати й неможливість іти в наступ

Зараз у командуванні ПДВ працює комісія генерального штабу РФ. Її члени отримали вказівку провести розслідування за кожним фактом відмови та вмовляти командирів повернутися до своїх підрозділів, обіцяючи їм соціальні пільги та урядові нагороди.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі