Російські війська обстріляли з вертольотів три села на Харківщині — Генштаб

Російські окупанти намагаються утримати позиції та не допустити просування Збройних сил України до державного кордону. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України за 11 липня.

Українців попереджають про нову кібератаку через електронну пошту

За даними військових, окупанти стріляли зі ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню та танків в районах населених пунктів Харків, Базаліївка, Петрівка, Руські Тишки, Коробочкине, Слатине, Прудянка, Нове, Рубіжне, Благодатне, Кутузівка, Золочів, Черкаські Тишки, Перемога, Питомник та Руська Лозова.

“Ворог завдав ударів з озброєння вертольотів Ка-52 неподалік Леб’яжого, Верхнього Салтова та Прудянки. Біля останнього вів повітряну розвідку БпЛА”, — йдеться у повідомленні.

Українські зенітники збили першу мету з трофейного комплексу “Панцир-С1”

Армія РФ також обстріляла територію Харківщини та Донеччини в районах населених пунктів Дібрівне, Мазанівка, Богородичне, Адамівка, Курулька, Черкаське, Краснопілля, Маяк та Новомиколаївка. Поблизу Богородичного завдав авіаудару.

В напрямку Краснопілля українські захисники відбили черговий ворожий штурм та звели нанівець всі намагання окупантів просунутися.

Коментарі