Російський наступ на Донецькому напрямку зупинився через втрати та брак боєприпасів

Представник Сил оборони Таврійського напрямку, Олексій Дмитрашківський, повідомив, що Російський наступ на Донецькому напрямку “видихся”. Окупаційні війська РФ зазнали серйозних втрат і не мають достатньої кількості боєприпасів.

Про це він повідомив в ефірі телемарафону.

“Насправді ворог видихся. Якщо порівнювати минулий тиждень… ворог значно зменшив кількість штурмових дій, кількість обстрілів”, — сказав Дмитрашківський.

Раніше за добу фіксувалися близько сотні штурмів та близько 600 обстрілів, а зараз окупанти здійснюють до 30 штурмів та 200-250 обстрілів на день.

“31 вирва від ракет і снарядів”: бізнесмен Сапронов показав наслідки “прильотів” по території гольф-клуба у Харкові

Дмитрашківський додав, що окупаційним військам РФ потрібен час для відновлення перед тим, як знову розпочати наступ. Також був встановлений ліміт на використання снарядів для окупантів, який вони не повинні перевищувати.

“Якщо перевищують, наступного дня вони залишаються без боєприпасів. І це проблема не тільки Пригожина, який каже, що йому не дають боєприпасів. Це загальна проблема в російській армії. Ворог, на мою думку, вже трохи видихся і не має тієї потужності, яку мав попередньо”, — наголосив він.

Коментарі