Розстріл за пияцтво та обмундирування 40-го року: окупанти скаржаться на умови служби

Російський військовий, в перехопленні ГУР, розповів, що Армійське забезпечення особового складу застаріло і не відповідає вимогам першої лінії оборони, і їм доводиться використовувати військове спорядження 40-х років.

Перехоплення дзвінка опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України на каналі в Telegram.

“Прикинь, ми на першій лінії. До них (позицій ЗСУ – ред.) 40-50 метрів. З нашим обмундируванням буде наступати стрімко. Вважай, броня 4-й клас захисту, чисто грудина і напашник. І каски зразка 40-го року. Одним словом, все старе, рідне”, – розповідає Російський загарбник.

В іншому перехопленому дзвінку солдат рф розповідає, що після чергового інциденту на грунті пияцтва керівництво кремля дало вказівку на розстріл солдатів, що проштрафилися.

Окупанти оголосили в Горностаївці цілодобову комендантську годину на десять днів — Генштаб ЗСУ

Зокрема, військовослужбовець розповів, що вже трьом солдатам відстрелили ноги через алкоголь. Також, за його словами, в нього самого стріляв п’яний окупант, який таким чином вирішив “перевірити автомат”.

“Тут скоріше не від українців ляжеш, тут від своїх же ляжеш, від таких ось довбнів. І указ після сьогоднішньої нічної фігні дали — стріляти таких не по ногах, а просто валити їх нафіг”, — заявив окупант.

Коментарі