Розстріляли та закопали в лісі: полоненого військового РФ підозрюють у вбивстві мешканця Київської області

Українські правоохоронці отримали докази причетності до вчинення воєнних злочинів проти мирного населення військових підрозділу 331 парашутно-десантного полку 98 повітряно-десантної дивізії зс рф. Росіяни обстрілювали цивільне населення, житлові будинки, цивільну інфраструктуру, грабували мешканців. Київської області. Один із підозрюваних, якого було взято в полон, причетний до вбивства мирного жителя. Про це повідомили в управліні комунікації Нацыональної поліції.

Били та катували мешканців Бучі: десятьох російських військових судитимуть (Фото)

Встановлено, що росіянин на початку березня разом з іншими військовими рф розстріляв легковий автомобіль ВАЗ, що рухався автодорогою неподалік села Здвижівка Бучанського району. В автомобілі перебував цивільний чоловік, який загинув на місці. Щоби приховати сліди злочину, російські військові закопали тіло чоловіка у лісі.

Під час проведення слідчого експерименту підозрюваний показав місце поховання вбитого. Наразі його тіло передали до судово-медичної установи для проведення відповідних експертиз.

Суд ухвалив вирок російському танкісту, який стріляв по житловому будинку

На підставі зібраних доказів військовослужбовцю рф повідомили про підозру за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни). За вчинене росіянину загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі. Триває робота зі збору доказів причетності до розстрілу чоловіка та інших воєнних злочинів проти мирного населення військових вказаного підрозділу зс рф.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі