Розсилав наркотики поштою по всій країні: у киянина вилучили психотропів на понад пів мільйона гривень

На одній із вулиць столиці затримали 23-річного киянина, який причетний до незаконного збуту наркотиків. Про це повідомили у Департаменті боротьби  з наркозлочинністю Національної поліції України.

Пенcіонер з Харківської області виростив біля дому плантацію конопель

Встановлено, що фігурант працював на інтернет-крамницю з продажу психотропів. Він отримував гуртові партії заборонених речовин, фасував їх на дози у власному помешканні та відправляв клієнтам поштою по території країни, за що отримував оплату на електронний гаманець. Серед пропонованого – амфетамін та «Альфа-PVP». За даними слідства, наркоторгівля приносила киянину понад 50 тисяч гривень прибутку в місяць.

Поліцейські виявили у порушника кілограмовий пакунок із психотропом «Альфа-PVP», який був схований в електричній плитці. Під час обшуку в місці мешкання молодика вилучили ще пів кілограма амфетаміну, електронні ваги та засоби для фасування. Орієнтовна вартість заборонених речовин становить близько пів мільйона гривень.

 Хайзенбергом на футболці: у Харкові чоловік намагався перевезти наркотики в таксі

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за незаконне виготовлення, зберігання, перевезення, пересилання та збут психотропних речовин або їх аналогів. Молодику загрожує до 10-ти років ув’язнення з конфіскацією майна. Зараз правоохоронці встановлюють канал надходження наркотиків до столиці та інших причетних до наркоторгівлі осіб.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі