Школярка з Кам’янського спалила український прапор

У Кам’янському Дніпропетровської області дівчина спалила державний прапор. Нею виявилася 15-річна учениця однієї з міських шкіл. Інцидент зняли на камеру її друзі.

З’ясувалося, героїня ролика відвідувала модельну школу, з якої її виключили після скандального інциденту.

“Одна з наших учениць зробила абсолютно неприпустимий вчинок щодо державної символіки. Ми не можемо залишити цю ситуацію без уваги”, – сказано в повідомленні модельного агентства.

У Харкові ультрас спалили прапор “Новоросії”

За даним фактом матеріал зареєстрований в журнал єдиного обліку заяв та повідомлень. В діях неповнолітньої вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 338 (“наруга над державними символами”) Кримінального кодексу України.

 

 

Винуватиця вже попросила вибачення за свій вчинок. Відео з вибаченнями дівчини з’явилося в соцмережах. Вона сказала, що шкодує та обіцяє цього більше не робити.

Нагадаємо, раніше дівчата-підлітки спалили футболку з гербом України. Відповідні кадри спочатку опублікували на сторінці однієї з них в Instagram. Пізніше з прихованого акаунту відео потрапило в Telegram-канал “Катарсис”.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі