Скандал навколо наряду: оскандалився заступник міністра освіти звільнений у відставку

Заступник міністра освіти Ігор Гарбарук, який оскандалився під час свого візиту до Львова через надто відверте вбрання своєї помічниці, звільнений із займаної посади. Про це повідомила нардеп від “Слуги народу” Юлія Гришина.

“Щойно заступник міністра освіти Ігор Гарбарук був звільнений Кабміном за його заявою”, — написала вона.

Гарбарук “прославився” під час свого візиту до Львова 24 грудня. Він сфотографувався разом з міським головою Андрієм Садовим, проте увагу на цьому фото привернула ефектна брюнетка в обтягуючій сукні з відвертим декольте та розрізом на стегні. Соцмережі швидко підхопили тему, Ситуація привернула увагу уряду.

Гарбарук кілька разів намагався виправдатися, проте в підсумку подав у відставку.

До речі, персону його таємничої подруги встановили досить швидко — нею виявилася 27-річний юрист і власниця компанії з торгівлі нерухомістю Христина Тишкун.

Скандал із заступником міністра МВС: ексчиновник до Майдану співпрацював з проросійським “Оплотом”

Нагадаємо, раніше посадою поплатився ще один заступник міністра. Заступник голови МВС Олександр Гогилашвілі потрапив у скандал 11 грудня, коли в зоні ООС на блокпосту посварився з поліцейськими. Лайка потрапила на відео – Гогилашвілі погрожував поліцейським, ображав їх, хамив і матюкався. Ситуація викликала великий резонанс, і чиновник був змушений подати у відставку. 13 грудня в МВС повідомили, що Гогилашвілі відправлений у відставку.

Коментарі