Смерть мера Кривого Рогу: три версії і записи з камер спостереження (Відео)

Міністерство внутрішніх справ України розглядає три версії загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Про це розповів представник відомства Артем Шевченко в ефірі телеканалу “Україна 24”.

“Кількість варіантів обмежена: це вбивство, самогубство або необережне поводження зі зброєю. Таке буває, я маю на увазі останнє. Потрібно провести первинні слідчі дії, зрозуміти, що стало причиною, провести експертизу зброї, встановити, з цього чи зброї був зроблений постріл” , – пояснив Шевченко.

1629090346-2727.jpg

У той же час неофіційно в поліції говорять, що почали вивчати записи з камер відеоспостереження, на яких видно, як Павлов сам приставляє зброю до грудей, але для повної картини правоохоронці проведуть балістичну і судово-медичну експертизи.

Тим часом, записи з камер відеоспостереження з’явилися в мережі. На відео видно, що Павлов перебуває вдома один.

 

Нагадаємо, в неділю, 15 серпня, в селі Вільне в Дніпропетровській області загинув мер Кривого Рогу Костянтин Павлов. Його знайшли мертвим на веранді власного будинку. Поруч лежала мисливська рушниця. Коли сталася трагедія, він був удома один, дружина відпочивала на морі.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 115 ( “вбивство”) Кримінального кодексу України. Попередньою причиною смерті мера назвали суїцид, проте багато однопартійців не вірять, що це було самогубство. Павлов представляв на виборах ОПЗЖ, в 2020 році він обійшов кандидата від “Слуги народу”. Президент України Володимир Зеленський заявив, що особисто стежитиме за об’єктивним розслідуванням інциденту.

photo1629055072.jpeg

Коментарі