США – Уельс, онлайн трансляція матчу Чемпіонату Світу 2022. Де подивитися гру онлайн 21.11.2022?

Завершаючий матч другого дня найпрестижнішого світового турніру з футболу відбудеться о 21-00 за київським часом на стадіоні “Аль Райян”. Ввечері в рамках групового етапу зустрінуться команди групи Б: США – Уельс. Це вже другий матч цієї групи, фаворитом у якій на даний момент стала збірна Англії. Матч США – Уельс можна вважати одним з найнепередбачуваніших, тому букмекери не дають однозначної відповіді на питання – хто ж стане переможцем цієї баталії. Переглянути онлайн трансляцію матчу можна на сайті https://top10ua.com/worldcup/uk/live/usa-wales/.

Команда Сполучених Штатів пройшла відбірковий етап не зовсім легко. До того ж, останні 9 матчів проти європейських збірних не принесли перемоги американській збірній. Традиційний футбол все ще не найпопулярніший вид спорту в цій країні, але за останні десятиліття все ж було зроблено значний крок уперед. Тим не менш, як показав досвід останніх чемпіонатів світу, команда не проходила далі ⅛, а то й зовсім не виходила з групи. Деякі аналітики дають 40-відсоткову вірогідність перемоги США, але все ж таки більшість схиляються до рівних шансів обох команд.

Збірна Уельсу ніколи не була в числі найкращих команд світу. Це лише другий Чемпіонат Світу для команди яка грає під прапором з червоним драконом. Останнього разу команда показала себе на Чемпіонаті Світу 1958 року, де дійшла аж до чвертьфіналу. Тим не менш в рядах команди грає досвідчений і талановитий Гарет Бейл, що вселяє надію в фанатів Уельсу.

Якщо ви ще й досі не знайшли де переглянути онлайн матч США – Уельс, або хочете дізнатися коефіцієнти від провідних букмекерів України, то переходьте на сайт https://top10ua.com/worldcup/uk/live/usa-wales/. Оберіть для себе найбільш відповідний формат трансляції та вболівайте за улюблену команду в режимі онлайн. Для найбільш азартних вболівальників портал пропонує топовий промокод TOP10UA, який надає доступ до найкращих бонусів в популярних букмекерських конторах.

Теги:

Коментарі