Танцюриста з балету Наді Дорофєєвої жорстоко побив співробітник держохорони

Інцидент стався 1 серпня біля нічного клубу. На танцюриста шоу-балету “Dorofeeva” напав чоловік і жорстоко побив. Як стало відомо, нападник виявився чинним військовослужбовцем Управління державної охорони України (УДО). Про це повідомили в пресслужбі УДО.

“Керівництвом Управління призначено службове розслідування, обставини події з’ясовуються. На час проведення розслідування військовослужбовець відсторонений від виконання службових обов’язків”, – йдеться в повідомленні.

У відомстві обіцяють надати потерпілому необхідну допомогу та всіляко сприяти проведенню досудового розслідування.

Зараз танцюрист знаходиться в лікарні з серйозними травмами. Медики ввели його в медикаментозну кому. Чоловік, який побив Євгенія, зник з місця події.

Співробітника УДО підозрюють за ч. 1 ст. 121 (“умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень”) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше в Харківському метро чоловік побив 59-річного пасажира. Потерпілий отримав розсічення брови, з місця події його доставили в лікарню.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі